Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Backpacks

Een bedrukte backpack valt bij ieder in de smaak die een beetje avontuurlijk is aangelegd! Bij Rugzakkenwereld bieden wij naast onze standaardlijn ook backpacks van Halfar aan. Halfar staat bekend om de goede kwaliteit die het bedrijf levert. U heeft de keuze uit backpacks gemaakt van verschillend materiaal, namelijk nylon of polyester. Met een backpack uit onze standaardlijn of van Halfar hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken dat u altijd goed uitgerust bent om aan een nieuw avontuur te beginnen. De backpacks zijn namelijk ook gewatteerd waardoor ze voor extra comfort zorgen tijdens het meedragen gedurende de reis.
9,3
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Backpacks bedrukken

Bedrukte backpacks met uw logo erop zorgen voor internationale naamsbekendheid van uw bedrijf wanneer uw werknemers op avontuur gaan in het buitenland. De backpacks zijn tot 4 verschillende kleuren te bedrukken. De plaats en grootte van de bedrukking is afhankelijk van de backpack zelf. In het vormgeven van de opdruk bent u volledig vrij. Daarnaast is het mogelijk om eerst een digitale proef aan te vragen, zodat u er zeker van bent dat de opdruk er daadwerkelijk naar wens op de backpack komt te staan. Het is natuurlijk ook mogelijk om de backpacks onbedrukt te bestellen. De bedrukte backpacks zijn vanaf 5 stuks te bestellen.

Backpacks met logo

De backpacks zijn ideaal te gebruiken als relatiegeschenk of giveaway.  Naast dat u uw werknemers voorziet van een uitstekende kwaliteit backpack, zorgt u ook meteen voor reclame voor uw onderneming. Uw werknemers zullen namelijk hun reis willen vastleggen met foto’s waarbij er een grote kans is dat de backpack met opdruk ook op de foto staat. Hierdoor slaat u twee vliegen in een klap. Het aangenaam verassen van uw medewerkers en het vergroten van de naamsbekendheid van uw onderneming. Kortom, een perfect relatiegeschenk voor zowel u als uw relaties!