Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte rugzakken


Bedrukte rugzakken

Bedrukte rugzakken

Bedrukte rugzakken zijn praktische tassen voor jong en oud. Bij Rugzakkenwereld hebben wij verschillende rugzakken in het assortiment. Zo hebben wij onder andere polyester rugzakken. Polyester is een sterke stof waar een afbeelding gedetailleerd op gedrukt kan worden. Ook is polyester goed schoon te maken. Onze katoenen rugzakken zijn ook sterk en een gedetailleerde afbeelding hierop drukken is ook geen probleem. De katoenen rugzakken zijn iets goedkoper dan onze polyester rugzakken. Onze non-woven rugzakken zijn goed schoon te maken en onze goedkoopste optie. U kunt zelf bepalen welk materiaal het beste bij uw doelgroep aansluit! 

Rugzakken met logo

Onze rugzakken kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. Kiest u voor uw logo of website dan maakt u als het ware gratis reclame door de ontvanger uw logo te laten verspreiden. Laat u de rugzakken voor uw werknemeres bedrukken? Zet het logo van uw bedrijf op de rugzak en geef ze op deze manier een gepersonaliseerd cadeau! Rugzakken met logo zijn al vanaf 25 stuks te bestellen.

Rugzakken met opdruk

Heeft u een bedrijfsuitje, schoolreisje, evenement of beurs? Rugzakken zijn voor al deze doeleinden in te zetten. Door de rugzakken met opdruk te vullen met informatiefolders of een lunchpakket geeft u naast een leuk ook een praktisch geschenk. De praktische rugzakken kunnen overal gebrbuikt worden en zijn ook gemakkelijk op te bergen. Als ze leeg zijn kunnen ze klein opgevouwen worden en nemen ze amper ruimte in!